Elecrathon 2022 - elektro Gorenjska & eles hackathon | torek, 24.05.2022 10:58

Že 3. tradicionalni elecrathon je zopet tu! Tokrat, po 2 letih spletnih dogodkov, končno »hakamo« spet v živo!

 

Kakšne izzive bomo reševali tokrat?

 

V preteklosti je bila vloga distributerjev in operaterjev prenosa električne energije zelo enostranska, s ciljem zagotoviti končnim uporabnikom potrebno infrastrukturo in električno energijo z veliko stabilnostjo in brez motenj.

 

Čeprav je bilo stabilno električno omrežje dovolj za zagotavljanje dobre storitve in ohranjanje zadovoljstva strank, je Elektro Gorenjska, d.d. in ELES se je tudi zavedal, da se svet spreminja – in s tem vloga ponudnikov in operaterjev električne energije.

 

Skupaj z Elektro Gorenjska, d.d. in Eles boste del te spremembe, tako da boste našli nove rešitve, ki bodo oblikovale razmerje med elektro distributerji in uporabniki prihodnosti.

 

IZZIV

Želimo najti nove metode in koncepte, ki jih je mogoče sprejeti že danes, za vzpostavitev dolgotrajnih odnosov tako med distributerjem in prenosnim operaterjem elektroenergetskega sistema ter širšo populacijo.

 

Kako vzpostaviti dolgoročno sodelovanje odjemalcev z distributerji električne energije?


Na kakšne omejitve lahko naletimo in katere alternativne instrumente prilagodljivosti lahko uporabimo v procesu, da ohranimo zadovoljstvo strank?

 

Odgovorite na ta vprašanja in razvijete nove standarde na področju električne energije!

 

3 najboljše ekipe lahko zmagajo nagradni fond v velikosti 6.000 € in (za zmagovalno ekipo) priložnost, da spoznate tako g. Mervarja CEO ELES-a in g. Šmona direktorja Elektro Gorenjske!

 

VSE zmagovalne ekipe dobijo individualno oceno osebnih kompetenc na podlagi CliftonStrengths + obisk ELES diagnostičnega centra... in še veliko več.

 

Zberite svojo ekipo (ali se prijavite sami! Nato se boste pridružili ekipi, ki smo jo določili za vas) in se prijavite do 17.5.2022!

 

ELECTRATHON se bo odvijal od 21.5. - 22.5.2022, V ŽIVO (lokacija SFU Ljubljana).

 

PRIJAVI SE ZDAJ - https://bit.ly/36NzV3M

 

Obljubljamo, da bomo imeli veliko kave in dobrega vzdušja, ki ga bomo delili z vami!