Bodi EVROŠTUDENT! Poteguj se za bogate nagrade! | torek, 31.05.2016 08:17

Slovenija se je letos, že šestič, priključila mednarodni raziskavi EVROŠTUDENT. Raziskavo izvaja 28 držav, kar zagotavlja mednarodno primerljive podatke o položaju študentov. Z raziskavo zbiramo podatke o študijskih in življenjskih razmerah, socialno-ekonomskem položaju študentov in mobilnosti.

Na podlagi zbranih podatkov dobimo informacije o položaju študentov v posamezni državi kot tudi širšem evropskem prostoru, kar je v pomoč pri oblikovanju politik, ki se dotikajo študentov in pri pogajanjih za več pravic.
 
Zato te v imenu Študentske organizacije Slovenije vabimo, da rešiš anketo in pomagaš do dragocenih podatkov.
 
Sodelovanje bo tudi nagrajeno. V okviru raziskave namreč poteka tudi nagradna igra, kjer se lahko  poteguješ za bogate nagrade. Več na: http://www.evrostudent.si/.
 
Do ankete lahko dostopaš tukaj. Izpolnjevanje ti bo vzelo približno 20 minut, lahko pa vmes prekineš in kasneje nadaljuješ z izpolnjevanjem z iste naprave.
 
Projekt je sofinanciran s strani programa Evropske unije Erasmus+, izvajajo pa ga: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, CMEPIUS in Študentska organizacija Slovenije.
 
Hvala za tvoj čas in vso srečo pri nagradni igri!