3. karierna tržnica v Mariboru | petek, 25.03.2016 10:37

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že tretje leto zapored prireja večji dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade. 

Pridruži se nam v sredo, 20. aprila 2016, med 10. in 13. uro. Namen dogodka je študentom in diplomantom UM ter mladim iskalcem zaposlitve zagotoviti priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci.

Na kariernem sejmu se boste lahko z delodajalci osebno srečali in se jim predstavili. Na enem mestu boste lahko spoznali več potencialnih delodajalcev in njihovo organizacijo, hkrati pa boste imeli priložnost povprašati po njihovih pričakovanjih in možnostih zaposlitve.

Poleg Agencije Agado in mnogo ostalih delodajalcev se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela.

Vzporedno se boste lahko udeležili še hitrih zaposlitvenih razgovorov z delodajalci.Seznam delodajalcev, program dogodka in način prijave najdete tu.

Rok za prijavo na sejem: 18. 4. 2016

Rok za prijavo na hitre zaposlitvene razgovore: 30. 3. 2016

Se vidimo!

Vir: https://kc.um.si/